Kontakt os på tlf. 5947 1213


Home » Ultralydsscanning 1

Ultralydsscanning 1

  • Ved at ultralydsscanne kan vi danne os et detaljeret billede af muskler, sener, ligamenter, slimsække og knogler. Det betyder, at vi kan vurdere strukturens tilstand og finde årsagen til dit problem.

Som noget nyt er en af vores fysioterapeuter igang med at uddanne sig inden for ultralydsscanning. Derfor vil der være en stor rabat på ultralydsscanning de næste 3-6 måneder.

I hvilke tilfælde bruges Ultralydscanning?

  • Ultralydscanning kan bruges som et måleredskab for f.eks. heling af en vævsskade, om hævelsen bliver mindre eller om en muskel bruges rigtigt
  • Ultralydscanning hjælper os med at afgøre, om du skal henvises til anden behandling f.eks. reumatolog eller kirurgisk
  • Ultralydscanning er helt ufarligt

Ultralyd ser stadig nyt inden for fysioterapien, men det er en spændende udvikling, som fremme vores indsigt i dine problematikker om det er en forkalkning i en sene, en betændelses tilstand eller irritation.

Ultralydsscanning er et fantastisk supplement til vores undersøgelse og diagnostik. Vi kan gøre en forskel hos vores kunder ved at stille en hurtigere og mere sikker fysioterapeutisk diagnose.

Ultralydsscanningen er en del af den fysioterapeutiske undersøgelse, da vi kan iværksætte den mest optimale behandling med det samme.