Kontakt os på tlf. 5947 1213


Home » SuperSole – såler

SuperSole – såler

 

Nyt hos Regstrup Fysioterapi

Individuelt fremstillede såler

I dag går vi i gennemsnit 10.000 skridt om dagen. Dette bliver til mange millioner skridt i vores levetid, og derfor sætter det store krav til fødderne og fodtøjet, vi går i.

Foden består af 26 knogler, som til sammen vejer 100 g. Under gang skal kropsvægten ganges med 1,5 og under løb skal kropsvægten ganges med 4-5. Derfor er det vigtigt at fodens stilling bliver korrigeret så vidt muligt, så de ikke giver smerter i knæ, hofter og ryg.

Dette kan afhjælpes ved hjælp af træning samt supplement af indlægssåler.

SuperSole er dynamiske såler, som bliver fremstillet og tilpasset individuelt. Der findes forskellige såltyper alt efter hvilke behov man har brug for, f.eks. til idrætsfolk, børn, diabetikker, gigt osv.

Når sålerne bliver formet foregår det ved at du har belastning på foden så fysioterapeuten sikrer korrektion af fodstilling og opretholdelsen af alignment i hele benet.

Efterfølgende bliver sålen varmet op, hvorefter du skal træde op på den, hvor fysioterapeuten korrigerer din fod, så sålen bliver tilpasset din fod.

Derefter vil der være løbende kontrol af din sål, så den bliver optimalt korrigeret efter dine behov. Der kan indsættes forfodspelotte eller ekstra svang, hvis dette er et yderligere behov.

Priser:

* 1. gang: Undersøgelse og vurdering af sål samt yderligere træning kr. 500,00
* 2. gang: Fremstilling af sål og afprøvning kr. 1.095,00, sålen koster kr. 795,00
* 3. gang: Opfølgning og evt. justering af sål kr. 300,00