Kontakt os på tlf. 5947 1213


Home » Det siger kunderne

Det siger kunderne

Kundens oplevelse ved behandling og træning hos Regstrup Fysioterapi

Lars Andreasen

Jeg vil gerne sige tak til Regstrup Fysioterapi og Stine for at have hjulpet mig af med mine vanvittige smerter i mit håndled pga. seneskedebetændelse. Da jeg startede hos jer troede jeg ikke på at det ville hjælpe, troede heller ikke på det undervejs, men efter 10-11 chokbølge behandlinger skete der pludselig noget og er i dag næsten 100% smertefri. Jeg vil takke Stine for at kæmpe selvom det har været meget smertefuldt at komme hos hende. Jeg vil endnu engang sige tak.

Helle Saltoft Jensen

Helle Saltoft Jensen. For et år siden blev jeg opereret i højre ankel, efter et kompliceret brud. Ankel var brækket 3 steder. Fik sat skruer og skinner i anklen. Jeg startede til genoptræning hos Regstrup fysioterapi i juli måned 14’, hvor jeg fik et genoptræningsprogram, hvor der var fokus på styrke, stabilitet og mere bevægelighed i anklen. Jeg havde besvær med at gå på trapper og længere ture i begyndelsen. Men nu kan jeg gå længere, og har ikke besvær med at gå på trapper. Først kom jeg hver uge for at få behandling, råd og vejledning omkring min ankel, derefter blev det hver 14 dag og nu kommer jeg ca. hver 3-4 uge. Udover genoptræning, har jeg også fået lavet et par indlægssåler til mine sko, fordi jeg ikke synes at jeg havde ordentlig styr på min gang og jeg haltede meget. Jeg fik anbefalet sålerne, så jeg kunne undgå at halte. Sålerne har gjort at jeg ikke halter mere og har mere styr over min gang.

Birgit Kendra, Regstrup

Da jeg fik konstateret artrose (slidgigt) i min højre hofte, bestemte jeg mig for at prøve fysioterapi. Jeg havde store problemer med at nå ned til min højre fod når jeg blandt andet skulle havde strømper på og nogle dage kunne jeg næsten ikke gå. Efter undersøgelse og en god snak med Stine bestemte jeg mig for at prøve et Glaid hold for at styrke musklerne i mine ben. Selvom det måske var lidt svært at tro på i starten, har det virkelig hjulpet mig og givet mig nogle gode værktøjer til at bruge hjemme, så jeg kan ha' en tålelig hverdag. Kan nu få strømper på uden besvær, jubiiii. Så er man i tvivl er det bare at hoppe på et Glaid hold og drage sine egne erfaringer. Vi har svedt og grinet og haft det rigtig hyggeligt samtidig med at vi trænede. Tak til Regstrup Fysioterapi og Stine.

Mette Nordahl, Holbæk

Jeg blev henvist af min læge til Regstrup Fysioterapi, med en genstridig tennisalbue. Han mente chokbølger kunne være en løsning.
Stine Hummelmose var enig, og jeg startede med en intensiv behandling, med 2-3 gang om ugen, samtidig med, at jeg fik forskellige strækøvelser jeg skulle udføre flere gange dagligt.
Behandlingen har virket og jeg har virkelig følt mig i kompetente hænder. Jeg er blevet mødt med opmærksomhed hver gang jeg kom, med spørgsmål om hvordan jeg synes det gik, om jeg mærkede bedring, og hvordan øvelserne virkede. Efterhånden fik jeg færre behandlinger om ugen, men hele tiden fuld fokus.. også på øvelserne.. og indimellem et lille spark bagi når jeg var blevet for doven.
Jeg kan varmt anbefale Regstrup Fysioterapi. Det er virkelig et rart sted at komme, med en venlig atmosfære.
En særlig tak til Stine.. jeg har følt mig i dygtige hænder.. og tak til Pia bag skranken.. for altid at blive mødt med et frisk smil og en lille snak.
Bedste hilsner fra Mette Nordahl

Sif Thomsen siger om gravidslyngetræning:

Graviditetsslyngeholdet var rigtig godt. Ikke bare for bækkenbunden, men man kommer hele kroppen igennem. Der blev taget hensyn til hvor langt man er i graviditeten, min bækkenløsning og jeg blev vejledt rigtig godt, så jeg ikke fik lavet forkerte øvelser. Det var en god måde at holde sig i form under graviditeten på.

Heidi Sofie Vognsen

Jeg havde rigtig svært ved at finde noget træning, der var henvendt til gravide. Derfor var jeg rigtig glad da jeg fandt slyngetræning for gravide hos Regstrup Fysioterapi. Det har været en super sjov, hård og lærerig træning med god og kompetent vejledning. Alle har mulighed for at være med, da øvelserne kan tilpasses alle sværhedsgrader og graviditetsgener ved hjælp af slyngerne. Derudover er det rigtig god træning for balancen. Og så skader det ikke, at der altid er plads til et godt grin undervejs. Jeg vil helt klart anbefale slyngetræning til andre gravide, da man virkelig føler, at man har fået trænet uden at man overanstrenger sig.

Jette Dagny Christensen, Regstrup

Jeg har haft en meget dårlig skulder i ca. 1 års tid. Tænkte, det går nok over. Det gjorde det så ikke, og jeg gik til lægen, blev derefter sendt til røntgen på Kalundborg Sygehus. Det viste sig jeg havde noget slidgigt i det led, hvor kravebenet møder skulderbladet samt betændelse i slimsækken i skulderen.
Lægen henviste mig til fysioterapi i Regstrup, hvor jeg mødte Stine. Der var flere forskellige muligheder for behandling, hvor vi sammen valgte chokbølgebehandling.
Der skete ikke rigtig noget de fem første gange. Det tog lidt længere tid, fordi jeg havde gået med det i al for lang tid. I alt har jeg fået 11 behandlinger og det har virkelig hjulpet mig rigtig meget. Det er meget lidt jeg mærker det. Men, men….. jeg husker også at træne dagligt. Stine har været rigtig god til at vise mig nogle gode øvelser, og har tilpasset dem til mig, så jeg kan udføre dem, selvom jeg er på arbejde. Jeg kan godt lide, at jeg selv er med i helbredelsesprocessen.
Jeg har følt mig rigtig godt tilpas hos Stine og Regstrup Fysioterapi. I øvrigt synes jeg at Regstrup Fysioterapi har meget alternativt at byde på.

GLAiD træning

Da jeg fik konstateret artrose (slidgigt) i mit venstre knæ, gik jeg til Regstrup Fysioterapi og blev anbefalet at komme på GLAiD holdet. Jeg har i flere år haft problemer med mit knæ, bl.a. at gå på trapper og sidde på hug. Min læge anbefalede mig at styrke mine muskler omkring knæet for at stabilisere knæet bedre. GLAiD holdet har bare været så godt. for mig, da jeg startede kunne jeg godt mærke at musklerne omkring mit knæ var meget svage, og det skal jeg love for at der er kommet styr på. Der har både været træning og teori og vores super søde og kompetente instruktør, Stine, har givet os nogle rigtig gode værktøjer til at få styr på vores dårlige led. Det 6 ugers forløb jeg har været igennem har kun været positivt, et hold hvor der har været godt humør og sved på panden. Så det er bare at hoppe på et GLAiD hold! Mange hilsner, Gitte Hjertmann Jensen, Holbæk

Chokbølger fik min hælspore til at forsvinde

Jeg har gået med en hælspore i 3-4 måneder, som til sidst gjorde så ondt, at jeg måtte i gang med behandling. Jeg har nogle lange arbejdsdage, hvor jeg går meget, så min hælspore har været svær at komme af med. Jeg kom ud til Regstrup Fysioterapi, hvor jeg kom i behandling med chokbølger. Efter de første to behandlinger kunne jeg mærke en forandring. Efter 8 chokbølgebehandlinger kombineret med akupunktur og nye gode sko, mærker jeg ikke længere min hælspore. Regstrup Fysioterapi er et rart sted at komme. Man føler sig godt tilpas, når man er der.

Min rejse med slyngetræning

Diagnose Morbus Bechterew – også kaldet rygsøjlegigt.

Jeg har været i behandling hos Dorte gennem flere år også inden overtagelsen af klinikken.
Jeg har derfor været med til slyngetræningen helt fra starten i Regstrup fysioterapi.

Da jeg startede, havde jeg store udfordringer med balancen og generelt styrke i hele kroppen, men især omkring kernedelen af kroppen for at kompensere for inflammation i leddene som er der grundet gigten.

Slyngetræningen giver mig en god træningsform med et utal af muligheder for forskellige øvelser, der kan bruges til at både træne hele kroppen, men også specifikke områder hvis dette er nødvendigt.

  • Slyngetræningen har givet mig og giver stadigvæk væsentlig mere styrke i hele kroppen, langt bedre balance og koordinering.
  • Slyngetræningen giver mig mulighed for selv at medvirke til at udvikle og udfordre øvelserne.
  • Slyngetræningen giver mulighed for at blive ved med at udvikle øvelser, implementere nye øvelser, så træningen forbliver interessant, udfordrende og underholdende.

Alt dette gør at jeg har langt nemmere ved at klare et liv med en kronisk sygdom. Den fysiske styrke hjælper i forhold til fysiske gener fra gigten, men også ved langt større velvære.

Lars Rønholt, Hørve
December 2013

Høj faglighed og forståelse

Vores datter Anna 9 år har trænet hos Regstrup Fysioterapi i godt 2 år. Anna har børneleddegigt og har brug for jævnlig fysioterapi..

Vi er meget glade for at komme her, og selvom Anna sommetider synes det er surt, er de gode til at vende det til noget positivt. Der er altid smil og grin, når Anna træner og allervigtigst masser af leg.

Fysioterapeuterne hos Regstrup Fysioterapi udviser respekt og forståelse, høj faglighed og er opsøgende omkring ny viden/ny træning. Vi vil på det varmeste anbefale Regstrup Fysioterapi.

Fam. Sørensen, Holbæk
September 2013

Akupunktur virker

Jeg blev henvist af min læge til fysioterapi i september 2013 på grund af smerter i knæ og fødder. Valget faldt på Regstrup Fysioterapi hos Dorte, som jeg kendte lidt, fra da hun kom hjemme hos min mor og gav hende fysioterapi. Efter et par gange hos Dorte, hvor det hjalp mig meget, spurgte Dorte, om jeg også havde lyst til at prøve akupunktur hos Stine. Jeg har nu været hos Stine og få akupunktur 6 gange. Det har hjulpet mig utrolig meget. Jeg har slet ikke smerter i knæene mere og fødderne er også blevet meget gode. Jeg har samtidig været til bandagist, hvor jeg har fået indlæg i mine sko, så jeg er ret godt gående. Jeg kan varmt anbefale Regstrup Fysioterapi, som har levet op til mine forventninger.

Maja Birch Olsen, Svinninge
Januar 2014

Ældreholdet giver mig mere styrke, udholdenhed og færre smerter”

Jeg går til holdgymnastik en gang om ugen hos "Fysserne" i Regstrup.

Vi mødes 5 damer hver tirsdag formiddag hos Gyda, som træner os. Vi laver både øvelser og udspændinger. Vi laver alle de samme øvelser til trods for vores forskellige skavanker/handicaps -Vi knokler det, vi kan. Det er hårdt arbejde, men vi har det også sjovt - Vi griner en masse.

Jeg kan mærke tydelig forskel i min krop, hvis jeg har pjækket en gang. Det giver mig mere styrke, udholdenhed og færre smerter at gå til gymnastik. Jeg bliver mere mobil.

"Og så er det altså sjovere at gå på hold end at træne alene. Prøv selv!"

Lisbeth Bruun, Regstrup
November 2013

En ekstra bonus med et vægttab på 6 kg – Slyngetræning

Jeg hedder Kirsten og er sklerosepatient.

Jeg har gået i mange år på klinikken.
Da Dorte overtog fysioterapien, kom der meget nyt bla. slyngetræning. Det har jeg været med til fra marts 2012.

Jeg har fået det meget bedre både konditionsmæssigt og mindre træthed i mit ben.
En ekstra bonus er et vægttab på 6 kg.

Kirsten L. Hansen, Jyderup
September 2013

Cirkeltræningen er udfordrende

Jeg går til cirkeltræning en gang om ugen.

Jeg begyndte at gå til fysioterapi for et par måneder siden, da jeg gik med ondt i ryggen.
Jeg er blevet godt behandlet. Når jeg har fået fysioterapi, har jeg det godt

Det er godt at få rørt musklerne og ryggen.
Det er forskellige øvelser vi gør. Nogle af øvelserne er meget udfordrende, men jeg prøver at gøre mit bedste.

Jeg havde besvær med at gå, men det er blevet bedre.

Eva Nordbo, Holbæk
September 2013

Maibritt Preisler

Chokbehandling af Maibritt Preisler, Regstrup Efter et par år med smerter i skulderen og en død følelse i armen gik jeg til lægen, som anbefalede noget fysioterapi. Jeg startede med at få skulderen scannet som viste den var slidt. Jeg startede op med chokbølgebehandling, som man må sige har hjulpet, da jeg ikke rigtig mærker det mere. Så det kan varmt anbefales. Jeg har fået 10 behandlinger i alt.