Kontakt os på tlf. 5947 1213


Home » Cirkeltræning

Cirkeltræning

Video – Cirkletræning

Aktiv pause

Cirkeltræning er til dig, der ønsker:

  • En større udfordring end i et fitnesscenter eller ønsker blot at komme i gang med at træne, så er cirkeltræning ala Crossfit bestemt noget for dig
  • At nedsatter smerter i dine led f.eks. i forbindelse med gigt, for ved at øge din muskelstyke vil du nedsatte trækket på dine smertefulde led.

Jeg havde besvær med at gå, men det er blevet bedre.
Det er forskellige øvelser vi gør. Nogle af øvelserne er meget udfordrende, men jeg prøver at gøre mit bedste.

Eva Nordbo, Holbæk

Træningen består af …

Kombination af øvelser, der har fokus på styrke, balance, udholdenhed og kondition. Man er ved hver station i 2 minutter, efterfulgt med en aktivpause.
Du får sved på panden og hele kroppen arbejdes godt igennem på en naturlig måde, hvor dine normale bevægemønstre underbygges.

Der trænes ved forskellige stationer fx med medicinbold, med håndvægte, boldøvelser, reb osv. Ja, det er kun fantasien, der sætter begrænsninger.
Der ligge en seddel ved hver station, så du hele tiden kan orientere dig om øvelsen.

Cirkeltræning ala Crossfit – med fokus på det funktionelle

Funktionelle bevægelser er alt, det vi gør i dagligdagen fx løfte, løbe, trække, sidde osv. Også kaldet vores naturlige bevægemønstre.
I træningscenterne hæmmer maskinerne vores naturlige bevægelsesmønstre. Derudover har vi meget stillesiddende arbejde eller arbejder, hvor vi gentager de samme bevægelser igen og igen.

Derfor har Regstrup Fysioterapi fokus på den funktionelle træning. Det betyder, at vi arbejder med flere led og muskelgrupper på samme tid, og derved underbygger vi vores naturlige bevægemønstre.

Tæningstidspunkt.: Tirsdag kl. 14:00 – 15:00

/

Genoptræningsforløb med henvisning koster pr. gang kr. 109,85
Genoptræningsforløb uden henvisning koster pr. gang kr. 180,97